2 oktober 2007

KORDAAT VERZET tegen de "FORZA FLANDRIA" (4)

4. Anti-Belgisch vandalisme als kernactiviteit

Een kernactiviteit van flamingant activisme is anti-Belgisch vandalisme. Auto’s bekladden met verf, Belgicisten met eieren bekogelen, officiële Belgische plechtigheden verstoren, het verbranden van Belgische vlaggen door N-VA-jongeren, het volspammen van websites, blogs en fora: N-VA, KVHV, Voorpost, de erfgenamen van TAK, ... blinken uit in deze "vaardigheid". Ook de zogezegd "ludieke" acties van N-VA (namaakgeld aan de taalgrens, foto’s aan flitspalen, rode strikken rond standbeelden,...) horen eigenlijk thuis onder deze noemer van "vandalisme", alsook uitlatingen van Bart De Wever als "Zelfs een varken schijt niet waar het eet".

Allemaal brengen ze aan burgers die overwegen hun voorkeur voor België te uiten, dezelfde intimiderende boodschap: “Bezint eer ge begint”.

Dat mocht ook Kim Gevaert ondervinden nadat ze de pro-Belgische petitie "Red de solidariteit" ondertekende. De flamingante agressie en intimidaties ("Hou je maar met sport bezig ipv met politiek") waren even schrikken voor Kim Gevaert. Zij herbevestigde haar keuze, maar wou niet (langer) het boegbeeld van de petitie zijn. Ook nu spraken op HLN de lezerscommentaren boekdelen over het "open en verdraagzaam" Vlaanderen:

"Gevaert leeft van Vlaams belastingsgeld. En wie leeft van de belastingbetaler dient in wat voor een functie dan ook altijd politiek neutraal te zijn."

De intekenlijsten van de petitie "Red de solidariteit" zelf, werden eveneens het mikpunt van Vlaams-nationalistisch vandalisme. De flamingante spammers luisterden naar namen als: "belgie barst Vlaamse republiek nu", "Abou JahJah Terrorist", "Himmler Heinrich Uitroeier", "Albert II Leegloper", "Di Rupo Elio Sjoemelaar", "Lambert Geert Frietkot", "Olivier Maingain Vlamingenhater", "Joëlle Milquet Non", "Witse W Flik", en nog van dat fraais in een poging om de petitie te discrediteren.

Voor Vlaams-nationalisten is er immers niets zo erg als Nederlandstalmigen die duidelijk en bewust tegen separatisme, tegen de "splitsingshype" kiezen. Die zijn natuurlijk “nestbevuilers” of “volksverraders”.

Terug naar overzicht van "Kordaat verzet tegen de Forza Flandria"

Geen opmerkingen: